тел./факс: +38 (067) 721 98 88

•  
UK | EN | RU
Про підприємство

ТОВ «Дніпровський електро-механічний завод» (ТОВ “ДЕМЗ”) підприємство, що успішно розвивається, зацікавлене в розвитку та пошуку нових ринків збуту своєї продукції та послуг. На сьогоднішній день ТОВ «ДЕМЗ» спеціалізується на виготовленні серій деталей з високими вимогами до точності та шорсткості поверхонь із широкого діапазону матеріалів (вуглецевих, нержавіючих, жароміцних, кольорових сталей та чавунів), а також освоює та модернізує продукцію електротехнічного призначення.

0-22

Підприємство виробляє апаратуру локомотивної сигналізації АЛСН котушки приймальні локомотивні типу ПТ-22124-00-00, ПЕ-1362-00-00, КПУ-1, рукоятки пильності РБ-80, обладнання для неруйнівного контролю магнітопорошковим методом , МД-13ПР, МД-17П, МД-14 ПКМ, а також широкого ряду інших видів продукції для потреб залізничного транспорту та метрополітену. У 2014 році освоєно виробництво деталей для візків тепловозів 2ТЕ116, 2ТЕ10, ТЕП70, М62, ТЕМ2, ТЕМ7, ТЕМ18, ТГМ4, ТГМ6, ВЛ80, ОПЕ-1, ОПЕ-1АМ.

Замовниками нашого підприємства є провідні машинобудівні компанії: АТ “УКРЗАЛІЗНИЦЯ”, Метінвест, ДТЕК.

op3 op4 op5

Ми – це:

– досвід роботи на ринку залізничного машинобудування;

– комплексні рішення з виготовлення деталей зі сталевих, чавунних виливків (розробка ливарного оснащення – готова деталь);

– розміщення замовлень на лиття деталей з чавуну, алюмінію, сталі в найкоротші терміни;

– мінімальний термін виготовлення;

– розробка конструкторсько-технологічної документації на вироби;

– можливість виготовлення нестандартних виробів;

– застосування сучасних стратегій обробки металів;

– сучасні методи контролю якості деталей, що виготовляються;

– стабільно висока якість продукції;

– доступні ціни;

– наявність досвідчених кваліфікованих працівників.

op5 Untitled-1
op11 op3

Використовуємо всі можливості для розширення старих та розвитку нових напрямків виробничої діяльності. Саме тому, ставши одним з наших клієнтів, обравши наші послуги, Ви отримаєте індивідуальний підхід до вирішення всіх Ваших завдань, а також гарантію надійності та якості!